Beste klant,

Wij als caravanbedrijf Van der Hoek proberen ons zoveel mogelijk aan te passen om zowel voor u als voor ons de veiligheid te kunnen waarborgen. Wij hebben besloten om gewoon volgens de normale openingstijden GEOPEND te blijven.

Wij hebben daarom de volgende maatregelen genomen:

  • Wij geven geen handen meer.
  • Wij houden een gepaste afstand van ten minste 1,5 meter.
  • Hoest u of bent u verkouden, bezoek ons dan een andere keer. U kunt dan wel alvast online een kijkje nemen bij onze showroom caravans & occasions !
  • Wij maken de oppervlakken die eventueel door klanten aangeraakt kunnen worden, zoals deurklinken en het pinautomaat, extra vaak schoon.

Tenslotte snappen wij dat u momenteel misschien met uw hoofd niet bij de vakantie zit en dat u misschien de onderhoudsbeurt van uw caravan nog een paar maanden uit zou willen stellen. Echter voorspellen wij, dat wanneer de campings weer open gaan, het bij ons enorm druk zal worden. Wij kunnen dan helaas niet meer garanderen dat wij een veiligheidscheck uit kunnen voeren vóór uw vakantie.

Daarom vragen wij u om het onderhoud juist in de maanden april en mei, wél door te laten gaan. Voor uzelf, maar ook voor ons en onze collega’s!

Heeft u een vraag of zou u graag een afspraak willen maken? U kunt ons bellen op 0186-613454 of een mailtje sturen naar info@vanderhoekcaravans.nl

Voor nu, blijf gezond en hopelijk tot snel.

Caravanbedrijf Van der Hoek

Martin, Jan, Roan & Heleen