Caravanbedrijf Van der Hoek is al jarenlang een trots dealer van Hobby

Een zorgeloze vakantie met uw eigen Hobby-caravan

Hobby Caravans

Waarmee Hobby-caravans zich onderscheiden van andere caravanmerken is de luxe, moderne uitstraling en de complete standaard-uitrusting waarbij u voor een Hobby caravan niets meer betaald dan een vergelijkbare andere caravan.

Om een idee te geven van de standaard uitrusting van een Hobby zijn enkele voorbeelden: neuswiel met kogeldrukmeter, disselafdekking, groot Heki dakluik met uitdraaihendel, centrale lichtbediening met waterniveau indicator, verschillende types sfeerverlichting, enz. Daarom heeft Hobby dan ook als motto All-inclusive.

Bij Caravanbedrijf Van der Hoek vindt u een grote verscheidenheid aan de nieuwste Hobby modellen. Weet u al uit eigen ervaring welke indeling u graag wilt hebben of is het voor u de eerste keer dat u een caravan wilt aanschaffen? U kunt ons al uw vragen voorleggen waarbij wij u van deskundig advies kunnen voorzien om vele jaren van uw caravan te kunnen genieten – een nieuwe caravan aanschaffen doet u tenslotte niet jaarlijks.

Heeft u specifieke wensen aan uw caravan, zoals een extra serviceluik, airconditioning, een caravan-mover, een fietsenrek voorop of achterop, extra stopcontacten of andere accesoires? U kunt met ons alles bespreken, vrijwel alles is mogelijk, zodat wij uw caravan volledig naar wens kunnen afleveren. Mochten er na de eerste vakantie alsnog wensen zijn overgebleven dan kunnen wij deze alsnog voor u in vervulling laten gaan.

U bent 6 dagen per week van harte welkom om onze showroom caravans te komen bezichtigen en een gevoel bij ons bedrijf te krijgen, bij de aanschaf van een nieuwe caravan wilt u tenslotte wel een vertrouwensband hebben met uw dealer.

Hieronder vind u de verschillende Hobby series en kunt u de verschillende indelingen vinden.

Beachy

Ontour

De Luxe

Excellent

Excellent Edition

Prestige

Maxia