Schadeherstel

Schade aan uw caravan is al erg genoeg, daarom zullen wij er alles aan doen om uw zorgen van de reparatie van u over te nemen. Wij hebben reeds 30 jaar ervaring in het herstellen van caravan schades en zijn daarmee in staat om alle schades vakkundig te herstellen. Uw caravan zal altijd met originele onderdelen en gerenomeerde reparatie methoden worden gerepareerd. De schadereparatie zal weer onherkenbaar zijn.

Bij alle verzekeringsmaatschappijen zijn wij erkend reparateur, dus ongeacht welke verzekeringsmaatschappij u heeft, wij kunnen u van dienst zijn bij de reparatie van uw schade.

Wat te doen bij schade aan uw caravan?

  1. Meld de schade zo spoedig mogelijk aan uw verzekeringsmaatschappij. Veelal dient dit binnen 14 dagen te zijn gebeurd, zie uw polisvoorwaarden hiervoor.
  2. U neemt contact met ons op om uw schade te melden en af te spreken wanneer u uw caravan bij ons kunt brengen. Hierbij zal u uw caravan altijd kunnen brengen wanneer u hem niet meer nodig heeft. U zult de caravan dus niet onnodig voor de deur hebben staan.
  3. Op het moment dat u uw caravan bij ons brengt kunnen wij veelal direct een schatting van het schadebedrag aan u doorgeven. Dit bedrag wordt door de verzekering van u gevraagd om eventueel een schade-expert bij ons langs te sturen. U kunt bij het doorgeven van het schadebedrag direct uw verzekeringsmaatschappij informeren dat de caravan bij ons is gebracht.
  4. De verzekeringsmaatschappij zal direct aan u doorgeven wanneer eventueel de schade-expert bij ons langs zal komen, graag vernemen wij deze datum van u.
  5. Nadat de schade-expert bij ons is langs geweest om uw schade vast te stellen, zullen wij u informeren over de hoogte van het schadebedrag en kunnen wij met u een afspraak maken wanneer de reparatie uitgevoerd zal worden. Mocht u de caravan niet meer nodig hebben tot aan de reparatie, dan kan uw caravan bij ons gestald blijven tot die tijd.
  6. Na de schadereparatie kunt u uw caravan weer ophalen, zodat u weer van uw caravan kunt genieten zonder herinnerd te worden aan het ongeval.

Schade melden?

Zodra u uw schade hebt gebeld aan uw verzekeringsmaatschappij kunt u direct contact met ons opnemen