Voor de toepassing van een airconditioner in uw caravan heeft u de keuze uit een dakairco en een bankairco.

Truma Aventa Compact dakairco

De Aventa compact bergt talrijke voordelen onder de compacte kap: hij is stil, licht en krachtig. Mogelijk gemaakt door het gebruik van geavanceerde materialen en een consequente verdere technische ontwikkeling van de eerdere Truma dakairco’s. De Aventa compact is de stilste dakairco die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Door voor de behuizing geëxpandeerd polypropyleen te gebruiken, kan er gewicht worden bespaard. Dat maakt de Aventa compact tegelijkertijd het lichtste airconditioningsysteem van zijn klasse. De luchtverdeler small is optimaal afgestemd op de Aventa compact. Zoals u gewend bent van Truma onderscheidt hij zich door de individuele instelmogelijkheden: u kunt de luchtuitlaten naar believen afstellen, zodat de koele lucht daarheen stroomt waar die nodig is. Dankzij de zeer kleine en platte constructie van de binnenluchtverdeler blijft de stahoogte nagenoeg behouden. Tijdens het gebruik droogt het dakairconditioningsysteem de circulerende lucht en draagt zodoende ook bij geringe temperatuurverschillen bij aan een aangenaam binnenklimaat.

 • Koelt sneller dan elk ander dakairconditioningsysteem
 • Comfortabel op afstand in te stellen
 • Airco en automatische klimaatregeling handig via de app regelen

 

Truma Aventa Compact Plus dakairco

Het dakairconditioningsysteem Aventa compact plus onderscheidt zich door maximale power op een minimale ruimte. Onder de compacte behuizing gaat een koelcapaciteit van 2200 Watt schuil. Daarmee heeft de airco 500 Watt meer vermogen dan de Aventa compact. Op de andere punten doet ze in niets voor het kleine zusje onder. De Aventa compact plus is zowel klein als licht en past daarmee op nagenoeg elk voertuigdak. Bij het afkoelen wordt tegelijkertijd vocht aan de lucht onttrokken, hetgeen bijdraagt aan een aangenaam binnenklimaat. Het geluidsvolume van de compressor is tot een minimum teruggebracht, zodat de Aventa compact plus tot de stilste dakairconditioningsystemen op de markt behoort. Bovendien is het een echte lichtgewicht. De individuele instelmogelijkheden van de luchtverdeler small zorgen ervoor dat de koele lucht exact daar aankomt waar deze moet zijn. Daarvoor stelt u de luchtuitlaten naar uw persoonlijke wensen in. De luchtverdeler small is daarbij zo vlak geconstrueerd dat de stahoogte nagenoeg behouden blijft.

 

Mestic RTA-2500L dakairco

Koel, verwarm of ontvochtig de caravan met de Mestic dakairconditioner RTA-2500. De dakairco heeft een koelvermogen van 2500W en is instelbaar van 16°C tot 30°C. Instellen doe je eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening. Mede door de polypropyleen behuizing weegt deze airconditioner maar 33 kg. Daarnaast is de Mestic dakairco compact van formaat. De afmetingen van de buitenunit zijn 960x585x259mm (lxbxh). Het stroomverbruik van het koelen is 4.2 ampère.

 

Webasto Cool Top Trail 20/24 dakairco

De Webasto Cool Top Trail airconditioner kan koelen, verwarmen en ontvochtigen waardoor het leefklimaat in uw voertuig tot en met 8 meter altijd optimaal gehouden kan worden. De airconditioner is gemakkelijk te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. De Webasto Cool Top Trail airconditioner heeft een gewicht van 31,8 kilogram, wat de airconditioner een lichtgewicht maakt. De afmetingen van de binnen unit zijn 557 x 536 x 43 millimeter en de afmetingen van de buiten unit zijn 1002 x 566 x 215 millimeter. De airconditioner beschikt over een slaapfunctie, luchtontvochtiger en luchtverdeler. Het stroomverbruik van het koelen is 4,2 ampère en het stroomverbruik van het verwarmen is 3,8 ampère.

 

Truma Saphir Comfort bankairco

De Saphir compact is een inbouwairconditioning die bijzonder goed geschikt is voor kleine tot middelgrote caravans. Hij koelt de lucht niet alleen, maar droogt en reinigt deze ook. Daarvoor bevinden zich aan de voorkant van het apparaat een pluizenfilter en een pollenfilter. Bovendien is het airconditioningsysteem licht, uiterst compact en verbruikt weinig stroom. De inbouwairconditioning regelt u comfortabel via de afstandsbediening. De Saphir compact wordt centraal in een bergruimte, bijvoorbeeld in de zitbank, ingebouwd, zodat de koude lucht gelijkmatig over de hele caravan of camper wordt verdeeld.

 • Zeer laag stroomverbruik
 • Werkt bijzonder stil
 • Laag toerental van de binnen- en buitenventilator in de sleep-functie
 • Drie ventilatorstanden en twee gebruikswijzen: Koelen en luchtcirculatie

 

Truma Saphir Comfort RC bankairco

De Saphir comfort RC is een krachtige inbouwairconditioning die bijzonder snel en efficiënt koelt. Tijdens het koelen vermindert de Saphir tegelijkertijd de luchtvochtigheid en reinigt de lucht dankzij het geïntegreerde pluizenfilter en pollenfilter. Daarnaast dient hij als verwarming met warmtepomp – dankzij het omkeerbare koelcircuit. Bij een verwarmingscapaciteit van 1700 W levert het apparaat vooral in voor- en najaar aangename warmte. De inbouwairconditioning is optimaal geschikt voor voertuigen met een lengte van meer dan 5,5 meter tot ongeveer 6,5 meter.

 • Koelt bijzonder krachtig
 • De kleinste airconditioning van zijn klasse: ruimtebesparende inbouw in de zitbank
 • Ideaal voor mensen met allergieën: koelt de lucht niet alleen, maar reinigt en droogt deze ook
 • Vier gebruikswijzen (koelen, verwarmen, automatic, circulatie) en drie ventilatorstanden
 • In de sleep-functie loopt de interne ventilator op een laag toerental en daarom bijzonder stil

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en onze prijzen.