Of u kiest voor een snel op te zetten luifel, een fraaie voortent of een voortent die 4 seizoenen per jaar moet doorstaan; wij kunnen u hierin adviseren en voorzien. De voortenten en luifels die wij u kunnen leveren zijn van de merken:

Ook kunt u kiezen voor een cassetteluifel. Hiervoor monteren wij de luifels van het merk Thule.

Thule Omnistor 6300

Thule Omnistor 6300 Manual Box White

Op de camping is er niets fijner dan ontspannen met heerlijk weer. Om uit de felle zon te zitten is het monteren van een luifel op het dak van uw voertuig een ideale oplossing. Met de Thule Omnistor 6300 dakluifel creëert u in een handomdraai een schaduwplekje om lekker te relaxen.

Tijdens uw vakantie is het fijn om naast uw voertuig uit rusten in de schaduw. In dat geval biedt een dakluifel uitkomst. De Thule Omnistor dakluifel 6300 voor de caravan is verkrijgbaar in 9 lengtes tussen 2,60 m en 5 m, met een maximum uitval van 2,50 m. De cassette van dit model is verkrijgbaar in de kleuren wit, aluminium en antraciet, en het doek in de trendy kleuren Mystic Grey en Sapphire Blue. De knikarmen van de Omnistor 6300 zijn zeer stevig: ze zijn uitgerust met geïntegreerde spanarmen, waardoor het luifeldoek perfect op te spannen is. Ook bieden ze een hogere windweerstand. Het pvc-doek bestaat uit 5 lagen en is uv-bestendig, waterdicht, afwasbaar, duurzaam en krasbestendig.

Met de Thule Omnistor 6300 dakluifel zit u lekker beschut. Voor nog meer bescherming tegen de zon kunt u uw luifel uitbreiden met een Sun Blocker. Of kies voor een Rain Blocker, waarmee u voorbereid bent op regen en wind, zonder uw uitzicht te beperken. Beide accessoires zijn gemakkelijk aan de zijkant en/of voorkant van uw luifel te bevestigen.

Thule Omnistor 9200

De Thule Omnistor 9200 dakluifel voor de caravan heeft een uitval tot 3 m en is speciaal ontworpen voor grotere voertuigen. De cassette van dit model is verkrijgbaar in de kleuren wit, aluminium en crème en het doek in de trendy kleuren Blue Sky, Alaska Grey, Uni Grey, Mystic Grey en Sapphire Blue.

Belangrijkste voordelen:

  • Speciaal voor grotere voertuigen
  • Verkrijgbaar in 5 lengtes tussen 4 m en 6 m, uitval tot 3 m
  • Handmatige bediening
  • Aerodynamisch

Wilt u meer weten? Neemt u gerust contact met ons op!