Op de camping is een gasfles onmisbaar wanneer u met de caravan op vakantie bent. Een gasfles is van belang wanneer u heerlijk gaat barbecueën met zonsondergang of een dagelijkse hap bereidt op het caravanfornuis. Bij ons bent u aan het juiste adres als u een gasfles wilt aanschaffen of omwisselen. Ook verkopen wij uiteraard accessoires zoals een drukregelaar en gasslang!

Bij ons kunt u terecht voor de volgende gasflessen:

  • Primagaz EasyBlue 5 kg, 6 kg en 9,5 kg

LET OP: Primagaz stopt met de verkoop van EasyBlue-gasflessen van 5 kg. Hoewel de 5 kg niet meer nieuw te verkrijgen is, kunt u deze nog wel tijdelijk bij ons omruilen

  • Benegas Light 5 kg, 7,5 kg en 10 kg

  • Primagaz 10,5 kg

  • Campingaz 0,40 kg, 1,80 kg en 2,75 kg

  • LET OP:

Tot het jaar 2010 was de groene 5 kg gasfles een vaak verkochte fles. Vanwege de keurjaren werd deze fles na 2010 steeds minder populair, daarom werd de groene 5 kg gasfles uit het assortiment gehaald. Voor de groene 5 kg gasfles is de EasyBlue zonder keurjaren in de plaats gekomen.

Sinds 2010 is deze daarom NIET meer nieuw te koop en kan de gasfles NIET meer omgewisseld worden zodra de datum op uw fles is verlopen. Helaas kunnen wij u GEEN geld teruggeven als u deze gasfles bij ons inlevert.