Thule Omnistor 6300 

Op de camping is er niets fijner dan ontspannen met heerlijk weer. Om uit de felle zon te zitten is het monteren van een luifel op het dak van uw voertuig een ideale oplossing. Met de Thule Omnistor 6300 dakluifel creëert u in een handomdraai een schaduwplekje om lekker te relaxen.

9734140_0.jpg

Ontspannen in de schaduw

Tijdens uw vakantie is het fijn om naast uw caravan uit rusten in de schaduw. In dat geval biedt een dakluifel uitkomst. De Thule Omnistor dakluifel 6300 is verkrijgbaar in 9 lengtes tussen 2,60 m en 5 m, met een maximum uitval van 2,50 m. De cassette van dit model is verkrijgbaar in de kleuren wit, aluminium en antraciet, en het doek in de trendy kleuren Mystic Grey en Sapphire Blue. De knikarmen van de Omnistor 6300 zijn zeer stevig: ze zijn uitgerust met geïntegreerde spanarmen, waardoor het luifeldoek perfect op te spannen is. Het pvc-doek bestaat uit 5 lagen en is uv-bestendig, waterdicht, afwasbaar, duurzaam en krasbestendig.

Belangrijkste voordelen

  • Perfecte doekspanning
  • Verkrijgbaar in 9 lengtes tussen 2,60 m en 5 m, uitval 2,50 m
  • Handmatige bediening

Thule Rain Blocker zijwand / Thule View Blocker zijwand

9319440_0.jpg9319350_0.jpg

Deze zijwand is de perfecte toevoeging bij uw luifel. Met de Thule Rain Blocker creëert u een heerlijk beschut plekje aan uw voertuig. Het pvc doek is van hoge kwaliteit en zeer duurzaam. Het gaat jaren mee! Bang dat uw uitzicht door de zijwand belemmerd wordt? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. De Rain Blocker bevat namelijk een groot raam waardoor u nog steeds van de omgeving kunt genieten.

Wilt u meer weten? Neemt u gerust contact met ons op!